wall art collage

Noin parisen kuukautta sitten olohuoneen järjestys meni uusiksi, jonka seurauksena myös seinät vaihtoivat väriä harmaasta valkoiseksi. Tyhjä valkoinen seinä näyttää aika kolkolta, joten ajatuksena oli tehdä koko seinän peittävä taulukollaasi. Hiljaa hyvä tulee, sillä taulukollaasi -projekti otti vasta nyt ensimmäisen askeleen eteenpäin, kun saimme tällä viikolla ripustettua ensimmäiset taulut seinälle.
Stefan Marxin kukkakauppaa esittävä julistelehtinen sopii mielestäni täydellisesti peikonlehden yläpuolelle. Kyseinen taiteilija on muutenkin yksi suosikeistani, noin puolet kotimme taiteesta on hänen käsialaansa.
Iso juliste ja pienempi Helsinki -juliste ovat Eetu Sihvosen käsialaa.Taulukollaasi jatkuu lattian tasolle suuriin julisteihin, jotka nojailevat seinää vasten. Värikkäät kirjat ja lehdet tuovat väriä kokonaisuuteen.

Kokonaisuus näyttää tällä hetkellä tältä. Tavoitteena olisi hankkia vielä lisää taidetta seinälle, ja kaipaisin jotakin värikästä mustavalkoisen kollaasin keskelle. Jos löytyy taiteilija tai taidekauppa vinkkejä, otan niitä mielelläni vastaan. 

Miltäs taulukollaasi mielestäsi näyttää? 
Related Articles

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

INSTAGRAM