new rug and sofa table

Kun palattiin takaisin Pariisista, sain sellaisen innostuspuuskan sisustaa, että huhhuh.. Päätin, että laitetaan olohuoneen järjestys uusiksi, maalataan seinät sekä hankitaan uusi matto ja sohvapöytä. 

Vanhaan mattoomme oli ilmestynyt mysteerinen tahra, jonka onnistuin tekemään pahemman näköiseksi puhdistaessani sitä. Pari vuotta meitä palvellut matto olisi muutenkin ollut liian pieni, nyt kun huonekalujärjestys muuttui. Joten hyvällä omatunnolla pystyin aloittamaan uuden maton metsästyksen.

Unelmieni matto olisi ollut private 0204 -matto, mutta ikävä kyllä tämä olisi ollut liian kallis ostos kukkarolleni. Etsinnässä oli jokin saman tyylinen, mutta kuitenkin hinta-laatu suhteeltaan hyvä ratkaisu. Kun selailin nettikaupoissa vaihtoehtoja, silmiini osui Broste Copenhagenin Nor -matto. Se oli ulkonäöltään sitä mitä olin hakemassa ja kooltaan sopiva (3x2m). Tanskalaisen merkin matto on materiaaliltaan kierrätysnahkaa ja sen päissä on puuvillaiset hapsut. Ihastuin siihen heti ja vaikka poikaystäväni empi valintaani, laitoin tämän tilaukseen. Ja nyt olen ihan myyty! Vaikka matto on tumma, se ei pimennä olohuonettamme liikaa, vaan tuo mukavasti kontrastia huoneeseen vaaleanharmaata lattiaamme vasten.

Toinen uusi hankintani on Menun Fuwl Cage -pöytä, joka toimittaa sohvapöydän virkaa. Halusin pienen ja minimalistisen pöydän, joka ei veisi liikaa huomiota muilta kalusteilta. Kuitenkin tämän piti olla riittävän suuri siihen, että voin harrastaa suurta pahettani eli syödä olohuoneessa samalla kun katselen tv-sarjoja Netflixistä hehe.

Materiaaliltaan pöytä on mustaksi petsattua saarnia, jonka jalat ovat jauhemaalattua terästä. Saa nähdä kuinka kauan pöytälevy näyttää tuolta kunnes se täyttyy juomalaseista jääneistä rinkuloista heh... 

Taulut odottelevat vielä takaisin seinälle pääsyä. Ajattelin, että teemme suuren taulukollaasin, joka täyttää koko seinän. Pinterest -tilini on täyttynyt erilaisista kollaasi-ideoista. Odotan innolla sitä, että millainen meidän versiostamme tulee.


Miltä mielestänne näyttää? Onko uusi järjestys parempi kuin vanha? 
Seuraavana ostoslistallani on uusi kattolamppu olohuoneeseen. Onko ideoita, mikä tänne sopisi? 

Related Articles

2 kommenttia:

  1. Onpa kiva fiilis, tumma iso matto sopii! Näyttääpä erityisen hyvältä myös tuo rento lehtien ja seinään nojaavien taulujen kombokin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ! :) Joo munki mielestä näyttää kivalta ! Pitää hommata lisää taidetta, niin pystyy tekemään sellaisen yhdistelmä taulukollaasin, jossa osa tauluista on seinällä ja osa nojailee lattialla seinään

      Poista

INSTAGRAM