perfect vinyl shelf

Yläpuoleinen kuva Ikean Kallax -hyllystä ei liity otsikkoon vaan kuvastaa tämän hetkistä tilannetta... Kallax on meidän kotona parisen vuotta ollut levyhyllynä, ja tänä aikana olemme huomanneet sen erittäin epäkäytännölliseksi kyseiseen tehtävään. Miinusta Kallax saa siitä, että siitä puuttuu taustalevy, jonka takia levyt pölyttyvät helposti. Ulkomuotokaan tässä Ikean kaverissa ei ole mikään kaunein, valkoista lastulevyä ja kiinnitysruuvit paistavat silmiin sivuilta. Tämän takia olen selaillut jo jonkin aikaa Pinterestiä siinä mielessä, että löytyisi jokin järkevämpi ratkaisu ja löytyihän se !


Kuvat: Pinterest/Nancy Neil Photography


Tämä puusepän valmistama vinskahylly on juuri sitä mitä me tarvitsemme. Levyjä on helppo selata ulosvedettävien laatikoiden ansiosta ja jos niitä sijoittaisi kolme kappaletta päällekkäin, olisi tämä ratkaisu tuohon meidän tämän hetkiseen levyjen sekasorrokseen. Nämä kuvat herättivät sisäinen suunnittelijani, jonka seurauksena aloin jo hahmottelemaan ratkaisua paperille. Tästä tulee seuraava DIY-projektini, saa nähdä milloin tämän ehtisi toteuttamaan.

Löytyykö sinun kodistasi levyhylly? Oletko löytänyt jonkin valmiin ratkaisun kaupasta, teettänyt puusepällä tai tehnyt itse? Haluaisin mieleläni kuulla muiden ratkaisuja tähän säilytysongelmaan.

Related Articles

2 kommenttia:

  1. Moikka! Minkälaiseen ratkaisuun päädyitte? Kotona hyvin samanlainen lähtötilanne, kuin teillä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Me päädyttiinki ihan erilaiseen ratkaisuun, ostettiin Palaset -lokerikkoja :) kuvia ratkaisusta löytyy mun instagrammista @freialindholm

      Poista

INSTAGRAM