windowsill garden


Hyvää pääsiäistä kaikille ! Itse olen ollut pahassa flunssassa jo pari päivää, saa nähdä pääseekö sitä ollenkaan nauttimaan vapaapäivistä. Pääsin tänään hetkeksi ylös sängystä kuvaamaan uusia kasveja, joita meiltä löytyy ikkunalaudoilta.

Valon ja lämpöasteiden lisääntyessä on kasveilla sisustaminen alkanut taas kiinnostamaan enemmän. Tavoitteena on, että kesällä meillä olisi kunnon puutarha olohuoneen ikkunalaudalla. Pidetään sormia ristissä, että saan kaikki pidettyä hengissä heh !Hendrick'sin pullo toimii myös maljakkona. Tällä hetkellä siinä asustelee bambunoksa, josta toivottavasti tulevaisuudessa kasvaa iso bambupuu. Saviruukusta löytyy tuorein hankintani, mandariinipuu, mikä on alennuslöytö Plantagenista.


Söpö keraaminen ruukku ja rahapuu löytyivät Stockmannilta. Toivottavasti rahapuu toisi parempaa onnea raha-asioissa hehe. Rahapuun vieressä on klusia Hayn ruukussa, jotka löytyivät myös Stockmannilta. Pakko mainostaa, että Stockan kasvi- ja ruukkuvalikoimat ovat parantuneet huimasti ! Suosittelen käymään tutustumassa, jos et ole vielä ennättänyt.


Kokonaisuudessaan olohuoneen ikkunalauta näyttää tältä. Kuvista huomaa kuinka kauhistuttavan likaiset ikkunat meillä on ! Pakko ryhtyä ikkunanpesu hommiin kun tältä flunssalta ennätän...

Makuuhuoneen ikkunalaudalle eksyi myös yksi kaktus. 


Onko kasvien määrä lisääntynyt sinun kodissasi kevään edetessä? Mitä kasveja löytyy sinun ikkunalaudoiltasi? 

Related Articles

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

INSTAGRAM