new kitchen shelvesHyvää sunnuntaita kaikille ! Meillä on kotia taas uudistettu pienillä asioilla.
Olen pitänyt itseäni aina minimalistina, mitä sisustukseen tulee. Nyt olen kuitenkin huomannut, että olen alkanut täyttämään tyhjiä koloja kotonamme. Ehkä en olekaan niin minimalisti kuin olen luullut!

Olen halunnut laittaa astioitamme esille, mutta keittiön nurkassa olevaan hyllyyn nämä eivät ole mahtuneet. Hylly on muutenkin käytön kannalta hankalassa paikassa, joten päädyin siihen, että laitamme hyllyn keittiön sisääntulon viereen. Seuraava vaihe oli täydellisen hyllyn metsästys. 

Aluksi mietin Artekin 112B -hyllyä, mutta tämä oli liian leveä keittiömme seinälle. Pohdin myös String-hyllyä, mutta meiltä löytyy jo sellainen olohuoneesta. Googletin kolmen viikon ajan erilaisia hyllyjä, mutta mikään ei ollut omaan makuun, tilaan tai budjettiin menevä. Lopulta päädyin Ikean Botkyrka -hyllyihin, sillä ne sopivat budjettiin ja tilaan. Hyllyt ovat myös muotoilultaan simppelit, joten astiat tulevat paremmin esille. Yleensä pyrin olemaan ostamatta Ikean tuotteita, mutta nämä vaikuttavat laadukkailta ja muotoilu on ajatonta. 


Botkyrka -hyllyt saivat kaverikseen Falsterbo -naulakon, johon saa kivasti keittiövälineitä ja -tekstiilejä roikkumaan. Koska naulakko on lyhyempi kuin hyllyt, laitoin jatkoksi Costa Ricasta otetun kuvan tropiikin linnusta.


Miltä hyllyt näyttävät mielestäsi? Millaisia seinähyllyjä löytyy sinun kodistasi?
Related Articles

2 kommenttia:

  1. Ihanat! Meillä on Stringiä, tykkään niistä kovasti! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. String on kyllä klassikko :) Meiltäkin löytyy olohuoneesta String !

      Poista

INSTAGRAM