new things in the living room


Tuli pidettyä pieni blogi tauko heti tähän alkuun... Kamera oli reissaamassa Shanghaissa ja työpäivien jälkeen on ollut mahdotonta ottaa kuvia kiitos marraskuun pimeyden. Tänään kuitenkin sain aikaiseksi ottaa kuvia uusista jutuista, joita on ilmestynyt olohuoneeseemme. 

Huomasin parisen viikkoa sitten, että H&M:n Home mallistoon oli ilmestynyt muotoonommeltuja pellavalakanoita, joten päätinpä käydä noutamassa sellaisen laverisohvaamme varten. Näitä ei kuitenkaan ollut myymälässä, joten netistä jouduin tilaamaan. Eilen sitten lopulta koitti onnenpäivät, kun sain viestin, että lakana on noudettavissa. 


Kun olin lähdössä noutamaan lakanaa, muistin Granitin tummanharmaat melkein mustat pellavatyynyt, joita olin katsonut aikaisemmin. Hinta oli mielestäni suolainen, 43euroa tyynystä! Mutta nämä sopivat täydellisesti uuden lakanan kanssa, joten en kadu hankintaani.Ennen meillä oli monta pientä sisustustyynyä erilaisilla kuoseilla, mutta nämä tekivät rauhattoman tunnelman. Täältä voit käydä katsomassa ennen kuvan. Mielestäni lopputulos on paljon parempi, mitä mieltä sinä olet?Shanghaista sain tuliaiseksi pitkään haaveilemani Mujin huoneen raikastimen/kostuttimen. Tätä laitetta ihailin jo vuosi sitten Hongkongin reissulla, mutta jostain syystä se jäi ostamatta. Laite toimii myös lamppuna, joka on hyvä asia näin marraskuussa. Valoja ei voi koskaan olla liikaa !


Tuoksupullot ovat söpön näköisiä. Ovat hauska lisä tuohon sivupöydällemme.


Vinyylihyllymme vinskat ovat vaihtuneet värikkäistä harmaisiin. Hei hei kesävinskat, tervetuloa talvivinskat !


Olen laittanut myös eteisen järjestyksen kokonaan uusiksi, mutta siitä lisää kun olen saanut sen valmiiksi.
Related Articles

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

INSTAGRAM